Rendezvények

Mi úgy hisszük, hogy két ember szerelmének a megpecsételése nem csak az IGENEK kimondásában rejlik. Életük összefonódásának a megünneplése épp oly meghatározó! Mindenkinek fontos, hogy ezeket a meghitt pillanatokat átélje szerelmével és ne egy megoldandó feladatként gondoljon erre az eseményre, ahol stresszesen kelljen részt vennie az esküvőjén. 

Önök megálmodják, mi pedig megvalósítjuk mindazt, ami a NAGY NAPHOZ szükséges!

Ahhoz, hogy eredményes csapatmunkát érjen el, elengedhetetlen, hogy fejlődjenek a munkatársi viszonyok. A csapatépítő programok fontosabbak, mint azt sok cégvezető gondolná. Sőt a rendszeres csapatépítő programok a munka hatékonyságát is jobban növelik.

Egy kreatív csapatépítés továbbá elmélyítheti a régi kollégák közötti kapcsolatot, segítheti a főnök és alkalmazott közötti kommunikációt és új kollégák esetében is kiváló jégtörő. Szerezzen Ön is új élményeket kollégáinak és kovácsolja össze a csapatát!

Az ideális helyszínt keresi céges, baráti vagy családi rendezvényének? Az Almásy-Kastély Kétpón számtalan élménnyel és kikapcsolódási lehetőséggel várja az idelátogató Vendégeit. Éttermünk 70 fő, teraszunk, szalonunk 80 fő, teraszunk 110 fő, kültéri sátrunk pedig 150 fő befogadására alkalmas széksoros elrendezéssel, így a nagy létszámú rendezvényeknek nincs nálunk akadálya. Sőt, kastélyunkban 19 szoba található, melyek többsége pótágyazható.

Legyen szó születésnapról, keresztelőről, névadóról, házassági évfordulóról, ballagásról, vagy éppen egy osztálytalálkozóról, az Almásy-Kastély Kétpón kiváló helyszínéül fog szolgálni bármelyiknek.