Esküvő

Kedves Jegyespár!

Mi úgy hisszük, hogy két ember szerelmének a megpecsételése nem csak az IGENEK kimondásában rejlik. Életük összefonódásának a megünneplése épp oly meghatározó! Mindenkinek fontos, hogy ezeket a meghitt pillanatokat átélje szerelmével és ne egy megoldandó feladatként gondoljon erre az eseményre, ahol stresszesen kelljen részt vennie az esküvőjén. 

Önök megálmodják, mi pedig megvalósítjuk mindazt, ami a NAGY NAPHOZ szükséges!


Garantálni tudjuk, hogy minden gördülékenyen fog zajlani életük egyik legfontosabb napján. Kollégáink az elejétől a végéig azon dolgoznak majd, hogy minden a legtökéletesebben sikerüljön az Önök napján!

Mi megvalósítjuk, amit ÖNÖK megálmodtak! 

Bizonyára ha most ránk bukkant, már megtették az első lépést, hogy életüket férjként és feleségként folytassák tovább. Köszönjük, hogy felkeresték az Almásy Kastély Panziót és Rendezvényházat, és nagy örömünkre fog szolgálni, ha részesei lehetünk életetük legmeghatározóbb napjának. 

A legjobb helyen jár ha...

  • hozzáértő kezekre bízná a feladatot, 
  • túlságosan elfoglalt és nem tud elegendő időt elegendő időt szánni a szervezésre
  • szeretné, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatók vegyék körül,
  • nem ÖN szeretne koordinálni a NAGY NAPON,
  • ki szeretné élvezni minden percét a jegyben járás idejének,
  • mindig is arról álmodott, hogy egy kastélyban, vagy annak csodás parkjában, a szabad ég alatt mondja ki a boldogító IGENT élete párjának.

...úgy szervezzük meg minden részletét, ahogyan azt ÖNÖK elképzelték!

Az esküvő lebonyolítását a kastély épületében 70-80 főig vállaljuk. 8-10 fős körasztalokkal 60 fő fér el kényelmesen, a nagyobb létszámú rendezvényeket a szabadtéri rendezvénysátrunkban tudjuk lebonyolítani, mely akár 150 fő befogadására is alkalmas. A Szalonban és Étteremben, illetve 80 fő feletti létszámnál a Rendezvénysátrunkban (asztalok elrendezésétől függetlenül) vagy 60 fő feletti létszám esetén körasztalos elrendezéssel terembérleti díjat külön nem számítunk fel. A dekoráció egyedi elszámolás alapján történik, annak függvényében, hogy mit és hogyan szeretne a jegyespár díszíteni. 

A polgári szertartás a kastélyban vagy jó idő esetén a parkban, illetve a szigeten is megtartható. A kültéri szertartáshoz bútorzatot is tudunk biztosítani 30.000 Ft-os felár ellenében. A polgári szertartás részleteit az ifjú párnak kell szervezni a kétpói Polgármesteri Hivatalban. Ennek jelenlegi díja 20.000 Ft. 

Polgári szertartás, lakodalom, mesebeli környezet és szállás mind egy helyen. 
A násznép számára szállást is tudunk biztosítani!

A kastélyban 19 szoba található, melyek többsége pótágyazható. 40 fő elszállásolása esetén kedvezményes árat biztosíthatunk!

2023-ES SZOBAÁRAK
I. emelet 2 ágyas szobák ára (5 db) 25.000 Ft / fő / éj
I. emelet dupla szoba, közös fürdőszobával, 2x2 ágyas (1 db) 35.000 Ft / fő / éj
II. emeleti szobák 2-3-4 ágyasak (14 db) 10.000 Ft / fő / éj

Különböző esküvői menüsorunk közül lehet választani, amelyek tartalmazzák a főétkezést és egy éjféli svédasztalos tálalást is. A menüsorok egymással variálhatóak, valamint ha az ifjú párnak más igényei vannak, mi azt is megvalósítjuk. A süteményeket és a tortát a vendégek szokták szervezni és hozni a helyszínre, de igény esetén ennek a szervezését és kivitelezését is átvállaljuk. 

Ételcsomagok ára:

  • 100 fő felett: 20.500 Ft / fő
  • 100 fő alatt: 22.500 Ft / fő

Az italok elszámolása italcsomagok alapján történik. A csomagok korlátlan fogyasztást biztosítanak 12 órás időintervallumban. Az alap italcsomag 12.000 Ft / fő, a kiegészített italcsomag, mely pálinkát is tartalmaz 16.000 Ft / fő. Bort és pálinkát lehet a helyszínre hozni. Szervízdíjat külön nem számítunk fel. Gyermekek esetében az ételek és italok 6 éves kor alatt nem kerülnek felszámításra, 6-14 éves kor között pedig félárral számolunk. 

Az esküvői menü ajánlatait és az italcsomagokat ITT tekinthetik meg. 

Fizetési lehetőség: Készpénzben, átutalással, bankkártyával és SZÉP kártyával lehetséges a fizetés. Az időpont foglalásért 300.000 Ft foglalót fogunk elkérni, ezt követően, pedig két részletben fog megtörténni a számla kiegyenlítése. A várható kalkulált költség 50%-át a rendezvény előtt 30 nappal elkérjük, a fennmaradó összeget, pedig a rendezvényt követő 2 napban kérjük rendezni. 

Ajánlatkérés


Teljen ez a nap a felhőtlen szerelem jegyében!

Bízzák ránk magukat és szóljon minden csak Önökről!

További kérdésekkel keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén.
Dr. Slezákné Rapai Edina
+36/30 636 0309 vagy +36/20 288 3827
info@ketpoikastely.hu