Csomagajánlatok

Szereti az igényes retrót? Szeretne egy csodás, egyedi környezetben szilveszterezni? Idén egy pazar kastélyban búcsúztathatja az óévet vendégváróval, szilveszteri svédasztalos vacsorával, éjféli menüvel, tűzijátékkal és zenével, mindezt csupán 25.000 Ft / fő áron! Sőt! Foglalása mellé most ingyenes italcsomagot és kedvezményes szállást is tudunk biztosítani! Foglaljon most és fizesse a teljes csomagot akár SZÉP kártyával!

Vegyen részt Ön is egy hamisítatlan vidéki disznóvágáson Kétpón a csodás Almásy Kastélyban! Autentikus, interaktív disznótor élő zenével, a szombati napon korlátlan étel és italfogyasztással és a távozáskor kóstoló csomaggal! Mindezt most remek áron! Szállás étkezéssel, teljes programmal és szombati napon all-inclusive étel- és italfogyasztással 45.900 Ft / fő /2 éj ártól! A disznótoros program és a korlátlan étel-, italfogyasztás szombaton 16 óráig tart!

Ha Ön is szeretne minőségi időt eltölteni önmagával és szeretteivel, barátaival, akkor keresve sem találhat jobb helyet, mint az Almásy Kastély Kétpón. Csodás, történelmi környezet, csend és nyugalom egy pompás kastélyban Kétpón, reggelivel és ingyenes parkolóval már 10.500 Ft / fő / éj ártól!